dimecres, 8 de desembre del 2010

Vaga dels controladors

Divendres, 3 de desembre a les 18:30 els controladors de tot Espanya menys d'Andalusia, van fer una vaga en coberta que ha factat, avui dilluns, 6 de desembre més de 350.000 viatgers de tots els aeroports, fent cua tan ahir com abans d'ahir de més de 100m.
Jo, he estat un dels afectats en aquesta vaga en coberta, havia de viatjar a Roma, però he anat amb la meva família a Peratallada, un poble del Baix Empordà.
Hi ha gent que no ha pogut fer el mateix que nosaltres perquè el seu objectiu era anar a veure la seva família aprofitant que era pont, o una parella que va sortir per la tele, havia de viatjar a un lloc per anar a un judici per l'adopció d'un nen/a. Clar, aquesta parella, si no assistia al judici, perdien el nen/a, que podien fer?
RES!
Amb l'espai aeri tancat no podien fer res.
No se com va acabar el cas d'aquesta parella però espero que bé.
Sincerament, la vaga dels controladors no l'entenc, són dels treballadors més ven pagats del món i espero que acabin molts d'ells/es a la presó tot i que ho dubto molt que passi.
També s'ha demostrat que no hi ha gent que pugi ocupar un lloc com aquest i que amb l'ocupació de l'exèrcit als aeroports no es va fer cap canvi, tot igual com estava.
Sincerament trobo molt penós tot aquest sistema que ha fet servir l'estat espanyol trigant tot un dia pensant si aprovaven l'estat d'alerta.

Conclusió:
 ESPANTÓS

Aquí us deixo un retall del diari ARA amb el títol: Militars no, gràcies

Cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada